ETLİ KURU FASÜLYE

Author: LUGAS // Category:
KUŞBAŞI ETLİ KURUFASÜLYE

MALZEMELER:
  • 1,5 su bardağı kurufasülye
  • 300 gram yağsız kuşbaşı et
  • 1 adet kurusoğan
  • 1,5 çorba kaşığı TAT domates salçası
  • 1 çorba kaşığı TAT biber salçası
  • Tuz
  • Arzuya göre tereyağı
  • Sıvıyağ

YAPILIŞI:1 gece önceden fasülyeyi kaynar suyla ıslatalım.( Bakliyatları kaynar suyla ıslatmak pişme süresini kısaltır.)Ertesi gün haşlayıp suyunu süzelim.Eti ve yağı bir tencereye alıp kavuralım.Etin rengi döndüğünde soğanı ekleyip kavurmaya devam edelim.Salçaları ekleyip karıştıralım.Kaynar su ekleyip iyice pişirelim.Et iyice pişince içine tuzunu ve kurufasülyeyi ekleyip biraz daha kaynatalım.Pilav ve turşuyla servis yapalım.




0 Responses to "ETLİ KURU FASÜLYE"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...