Milföy Sarması tarifi

Author: LUGAS // Category:

Malzemeler
- 1 paket milföy hamuru,
- küçük bir kase ceviz,
- 2 çorba kaşığı toz şeker
- 1 yumurta akı.
- ŞERBETİ İÇİN;
- 2 su bardağı şeker,
- 1,5 su bardağı su,
- 1 çorba kaşığı limon suyu.
Hazırlanışı
Fındık,yumurta ve toz şekeri bir kapta karıştırın.Milföyeleri merdaneyle açıp içine harcı koyup kapatın.Üçer cm uzunluğunda kesip tepsiye dizin.Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında 30 dak. pişirin.Bir kap içinde şeker,su ve limon suyunu kaynatıp,soğuyunca milföyelerin üzerine dökün.

0 Responses to "Milföy Sarması tarifi"

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...