50.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE ÇİKOLATA SOSLU PASTA
Author: LUGAS // Category: ÇİKOLATA .SOSLU, yaş pastam:)Bu tarifi http://nursen-yemek.blogspot.com/ 50.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNe ev sahibi olan arkadaşım NURŞENE GÖNDERİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM KOLAY GELSİN:)
Yazdan arşivimde bekleyen çoçuklar için yaptığım süslemesi çok basit tadı harika bir pasta.
Gelelim malzemelere öncelikle kelepçeli bir kalıp. yuvarlak borcamdada yapabilirsiniz ozaman sadece üstünüde süsleyebilisiniz 2yede kesebilirsiniz tercih size kalmış.
MAZEMELER:
4 Yumurta
5fincan şeker
7 fincan un
1 fincanın yarısına kadar limon üzerine su
1 fincan su
1paket kabartma tozu
vanilya.
YAPILIŞI:
Yumurta ve şeker kar gibi olana dek çırpılır.sonra diğer malzemeler en son elenmiş un ve kabartma tozu eklenir.yağlanmış unlanmış kalıba dökülüp 175 derecede pişirilir.ev yapımı kremaları çok seviyorum ama ozaman krem şanti ve çikolata sosu kullandım.arasına krem şanti üzerine ( dr oetker) çikolata sosu dökülüp dolapta dinlendirildikten sonra servise hazır.
0 Responses to "50.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE ÇİKOLATA SOSLU PASTA"
Yorum Gönder